Werken bij POSSEHL Spezialbau: een solide en mensgerichte werkgever

Of je nu net begint aan je carrière of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging; bij ons kun je altijd solliciteren. Je krijgt de mogelijkheid om aan de slag te gaan door heel Nederland voor diverse gemeentes en opdrachtgevers. Je krijgt de ruimte om te leren en om jezelf te ontwikkelen.

 

We zijn vernieuwend als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, vliegvelden en industriële vloeren. Vanuit ons moederbedrijf in Duitsland wordt er in samenwerking met de businessunits gewerkt aan innovatieve coatings en bitumenemulsies voor oppervlaktebehandelingen.

 

We gaan voor het beste voor onze klanten, lokaal en internationaal. Daarbij gaan we een stap verder dan andere bedrijven. We bieden hoogwaardige diensten aan die gericht zijn om de binnen- en buiten oppervlakken veiliger te maken en het maximale rendement eruit te halen. Zo zorgen wij ervoor dat o.a. onze zelfherstellende fietssuggestiestroken zonder onderhoud tot wel 30 jaar blijven liggen en dat vliegtuigen in de meest bare weersomstandigheden nog veilig kunnen landen.

 

Wil je graag werken bij POSSEHL Spezialbau? Dat horen we graag! Kijk bij onze openstaande vacatures of jouw functie daar bij staat. Vind je daar de baan niet die je zoekt? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.