POSSEHL VERKEER:

Duurzame gekleurde fietspaden met rode Thermoflex

Uw rode fietspaden minimaal 15 jaar onderhoudsvrij met Thermoflex. Deze duurzame fietspadcoating verlengt ook de levensduur van uw onderliggende wegverharding.

Duurzame gekleurde fietspaden met Thermoflex

De duurzaamheid van veel (goedkope) fietspadcoatings laat vaak te wensen over. Denk hierbij aan scheurvorming, een te glad oppervlak, vroegtijdige slijtage…. Soms ontstaat zelfs schade aan de onderliggende asfalttoplaag van rode fietsstroken als gevolg van spanningen in de fietspadcoating.

Rode fietsstroken van Thermoflex gaan meer dan 15 jaar mee

Met de Thermoflex systemen van Possehl maakt u een duurzame keuze voor uw rode fietspaden. Wist u dat:

  • De levensduur van gekleurde fietspaden van Thermoflex meer dan 15 jaar is;
  • Possehl sinds de jaren ’80 meer dan 1 miljoen m2 Thermoflex heeft aangebracht; coatings die nu nog steeds goed presteren en waarop geen enkele garantieaanspraak is gemaakt;
  • Een toplaag van Thermoflex tegelijkertijd de ondergrond van uw gekleurde fietspaden beschermt en zo de levensduur van uw onderliggende verharding verlengt?

Voorkom vroegtijdige slijtage met een duurzaam flexibele fietspadcoating

Een fietspadcoating van Thermoflex is een zeer slijtvaste, duurzaam flexibele toplaag die zich optimaal aan diverse ondergronden (staal, hout, beton of asfalt) hecht, spanningsvrij uithardt en bescherming biedt tegen weersinvloeden en strooizout. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage aan de toplaag én de ondergrond van uw gekleurde fietspaden.

Bespaar op uw fietspadonderhoud met Thermoflex

Opvallend, veilig, slijtvast en duurzaam. Dat zijn de voordelen van gekleurde fietspaden uitgevoerd met Thermoflex. Een fietspadcoating die weliswaar iets duurder is in aanschaf, maar waarmee u uiteindelijk bespaart op uw fietspadonderhoud door de levensduur van meer dan 15 jaar.

Download de brochure "Thermoflex en rode fietsstroken" die de verschillende systemen beschrijft. Thermoflex en rode fietsstroken Thermoflex en rode fietsstroken

Wilt u advies over het juiste Thermoflex systeem voor uw situatie?