BRUGDEKBEKLEDINGEN:

Een veilig en duurzaam brugdek met kunststof deklagen van Possehl

Uw brugdek of viaduct veilig en minimaal 15 jaar onderhoudsvrij met kunststof toplagen van Possehl. Blijvend stroef, conserverend, waterbergend en geluidsreducerend.

Een veilig en duurzaam brugdek

Blijvend stroef, conserverend, een waterbergend vermogen, een vloeiende overgang van ZOAB naar DAB, eenvoudige gladheidsbestrijding, geluidsreductie… U heeft als wegbeheerder te maken met vele en strenge (veiligheids)eisen die aan brugdekken, viaducten en tunnels worden gesteld. Possehl helpt u bij een duurzaam én verantwoord onderhoud van uw kunstwerken.

Uw brugdek meer dan 15 jaar onderhoudsvrij

Met de kunststof oppervlakbehandelingen van Possehl verhoogt u de duurzaamheid én verkeersveiligheid van uw bruggen, viaducten en tunnels. Wist u dat:

  • Toplagen van Possehl minimaal 15 jaar meegaan;
  • Voor elke ondergrond een speciale kunststof bekleding is ontwikkeld;
  • De Possehl-systemen uw rijbaanoppervlak ook herstellen en beschermen, waardoor de levensduur van uw brug of viaduct wordt verlengd?

Ook brugdekbekleding voor hoge sterkte beton (HSB)

Asfalt, beton, staal, hout, polyester: Possehl heeft voor elke onderliggende verharding van uw brug of viaduct de juiste kunststof deklaag. Ook heeft Possehl hoogwaardige kunststof slijtlagen op hoge sterkte beton (HSB) of op stalen dekken, die beide sterk in opkomst zijn. Of voor de lichtgewicht polyester bruggetjes die u steeds vaker in woonwijken ziet.

Voorkom opspattend water op uw brugdek

De kunststof slijtlagen zijn niet alleen blijvend stroef, conserverend en geluidsreducerend, maar ook waterbergend. De speciale textuur voorkomt namelijk opspattend water (splash & spray), wat voor meer veiligheid en rijcomfort zorgt.

Een toplaag met uitstraling

De bekledingen zijn bovendien mooi en duidelijk. Wat te denken van een glinstercoating voor een brugdek met een bijzondere uitstraling? Of een rode slijtlaag voor een fietspad op uw brug?

Verleng de levensduur van uw brugdek of viaduct

Verlenging van de levensduur, een hoge verkeersveiligheid en een fraaie uitstraling van uw bruggen of viaducten. Dat is wat u bereikt met de oppervlakbehandelingen van Possehl. De systemen zijn weliswaar iets duurder in aanschaf, maar verdienen hun investering terug vanwege de bewezen lange levensduur van meer dan 15 jaar.

Download de brochure "Oppervlakbehandelingen op bruggen en viaducten" met daarin een matrix om uw systeemkeuze te vereenvoudigen. Oppervlaktebehandelingen op bruggen en viaducten Oppervlaktebehandelingen op bruggen en viaducten

Wilt u advies over de juiste oppervlakbehandeling voor uw brugdek, viaduct of tunnel?