POSSEHL VERKEER:

kostenbesparend en duurzaam wegdek onderhoud

Spoorvorming, oneffenheden, rafeling van ZOAB, een verminderde stroefheid, scheuren, onveilige verkeersituaties… Possehl biedt talloze oplossingen om uw wegen te verbeteren en te onderhouden. Zowel voor asfalt- als betonverhardingen. Met technieken die garant staan voor snelle reparatie, betaalbaar onderhoud en duurzame conservatie. Technieken waarmee u groot onderhoud kunt uitstellen.

Emulsie-asfaltbeton
Emulsie-asfaltbeton
Thermoflex
Thermoflex
Gele looppaden
Gele looppaden
Brugdek in Amsterdam
Brugdek in Amsterdam

Uw wegdek in topconditie met emulsie-asfaltbeton

Een beschadigd wegdek pakt u aan met de emulsie-asfaltbeton techniek (EAB), een tijdsbesparende en duurzame onderhoudsmaatregel. Deze microdeklaag van Katfix EAB zorgt voor een geluidsarm, stroef en gesloten wegdekoppervlak. Emulsie-asfaltbeton verbetert de veiligheid en het rijcomfort van de weggebruiker.

Veilige en duurzame rode fietspaden met Thermoflex

Gekleurde toplagen verduidelijken een verkeersituatie of verfraaien een openbare ruimte. Voor rode fietspaden bijvoorbeeld is een rode Thermoflex zeer geschikt. Deze kunststofslijtlaag is stroef, slijtvast en duurzaam. Gekleurde fietspaden verhogen de veiligheid en stimuleren het fietsgebruik.

Duidelijke verkeersafwikkeling met kleuraccenten

De Possehl kleurcoatings kunt u ook toepassen voor busbanen, parkeerzones of looppaden. Deze toplagen in kleur zorgen voor een veilige verkeersafwikkeling of verfraaien het aanzicht van uw stad.

Beschermende en geluidsreducerende brugdekken

Oppervlakbehandelingen op bruggen en viaducten herstellen eventuele schade, verhogen de stroefheid, beschermen tegen invloeden van buitenaf, reduceren geluid en voorkomen bovendien opspattend water. U vindt bij Possehl passende kunststofbekledingen voor alle brugdekken, ongeacht de ondergrond.

Een blijvend stroef oppervlak met EP-grip, Thermoflex of opruwen

Voor verminderde stroefheid van zowel beton- als asfaltverhardingen is de EP-grip een uitstekende oplossing. Deze kunststofslijtlaag geeft een blijvend stroef oppervlak en is bovendien geluidsreducerend. Ook een Thermoflex kunststofslijtlaag verbetert de stroefheid.
Het opruwen van oppervlakken met speciale opruwmachines is een andere methode ter verbetering van de stroefheid. Deze opruwmethode geeft een gelijkmatige stroefheid, zonder het wegdek te beschadigen. Het resultaat is meer grip, wat de verkeersveiligheid verhoogt.

Verbeter het rijcomfort en voorkom aquaplaning met vlakslijpen

Oneffen wegdek of voegovergangen beĂŻnvloeden het rijcomfort en kunnen bij plasvorming leiden tot aquaplaning. Dit ondervangt u met het vlakslijpen van asfalt-en betonoppervlakken, dat Possehl tot op de millimeter nauwkeurig uitvoert. Vlakslijpen verbetert het rijcomfort, de grip, de waterafvoer en dus de verkeersveiligheid.

Via de navigatie links vindt u meer informatie over de verschillende technieken en systemen en hun toepassingen. Hier kunt u ook brochures downloaden.

Wilt u weten welke techniek geschikt is voor uw probleem of toepassing?