brug

Voegafdichting aanbrengen

Voegafdichting aanbrengen

Bescherm uw gebouwen en constructies door uw voegen te laten dichten. De voegen worden bestand tegen chemicaliën, vloeistoffen en werken brandvertragend. Zo voorkomt u lekkages, schimmels en overige schades. Uw object wordt veiliger en gaat langer mee. Er zijn dus genoeg redenen om een voegafdichting aan te laten brengen.

Ook buiten werkuren beschikbaar

Heeft u een spoedgeval, en wilt u ‘s nachts of in het weekend uw voegen gedicht hebben? We helpen u graag. U kunt 24/7 op ons rekenen. Zo vergroot u meteen de veiligheid, zonder te moeten wachten op dichte voegen.

De voordelen van de juiste voegafdichting

  • Bestand tegen chemicaliën en zuren
  • Vloeistofdicht: voorkomt lekkages
  • Brandvertragend: vergroot de veiligheid van uw object
  • Dichte voegen zijn mooier om te zien
  • Toepasbaar op allerlei gebouwen en constructies

Wat is een voegafdichting precies?

In de bouw zijn voegen en openingen aan de orde van de dag. Denk aan de voegen in vloeren en wanden, bijvoorbeeld. In deze openingen kunnen vocht, chemicaliën en vuil komen. Dat wilt u voor zijn, aangezien dit schade kan veroorzaken. Onze voegafdichting zorgt ervoor.

Dilatatievoegen aan laten brengen

Ook dilatatievoegen regelen we voor u. Dit zijn de naden in beton, die u vooral tegenkomt in nieuwbouw. Deze voegen zorgen ervoor dat het krimpen en uitzetten van het beton goed geregeld wordt. Dit voorkomt scheuren in het beton.

Hier brengen we onze voegafdichting op aan

We werken met een aantal soorten gebouwen en constructies. Een kleine greep:

  • Betonvloeren en wanden,
  • Industriële vloeren,
  • Magazijnen en productiehallen.

De kosten van voegafdichting aanbrengen

Het afdichten van uw voegen is maatwerk, wat vraagt om een offerte op maat. Vraag daarom gerust een offerte aan. We bespreken uw budget, wat er mogelijk is, en komen graag met een persoonlijke offerte bij u terug.

Gecertificeerd om uw voegafdichting aan te brengen

We hebben alle benodigde certificaten behaald. Denk aan ISO9001 en SIKB7700. U vindt hier al onze certificeringen.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Uw voegen laten dichten? We helpen u graag. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Binnen enkele werkdagen krijgt u reactie.