brug

Slijtlaag op bruggen

Slijtlaag op bruggen aan laten brengen

Dag in, dag uit verkeer over zich heen krijgen: een brug heeft het er maar zwaar mee. Dit zorgt al snel voor scheuren en slijtage in het brugdek, wat de veiligheid verlaagt voor al het verkeer dat de brug gebruikt.

Herstel de schade, verhoog de veiligheid en verleng de levensduur van uw brug door een slijtlaag aan te laten brengen. Onze slijtlaag vult scheurtjes en gaten op, zorgt voor meer grip en zorgt er zo voor dat uw brug nog jaren vooruit gaat.

Daarnaast werken we ‘s nachts en in het weekend voor u. Zo beperkt u de omgevingsoverlast, terwijl we uw brugdek weer veilig maken.

De voordelen van een slijtlaag op bruggen

Met een slijtlaag op uw brugdek gaat deze dus weer jaren mee. Ook herstellen we de slijtage, en verbeteren we de veiligheid voor al het verkeer op de brug. Naast al deze voordelen zijn er nog meer voordelen aan onze slijtlaag:

  • Beschikbaar in verschillende kleuren: van zwart tot rood,
  • Maakt elke brug bestand tegen vocht en chemicaliën. Denk aan regenwater, strooizout en zelfs olie,
  • Binnen hooguit 3 dagen werk zorgen we dat de slijtlaag op uw brug nog 15 jaar meegaat.

De kosten van een slijtlaag op uw brugdek

Benieuwd wat de kosten zijn van het aanbrengen van een slijtlaag? We helpen u graag met een offerte op maat. Dit omdat de investering afhankelijk is van verschillende factoren, zoals oppervlakte en ondergrond. Vraag daarom gerust een offerte aan.

Thermoflex: de bewezen beste slijtlaag op uw beton

Al sinds de jaren ‘80 brengen we Thermoflex, onze zelfontwikkelde toplaag, aan op allerlei ondergronden als fietspaden en bruggen. In die paar decennia hebben we nog geen reparatie uit moeten voeren, wat u alles vertelt over de kracht van Thermoflex.

We garanderen u dan ook dat uw slijtlaag van Thermoflex minimaal 15 jaar meegaat. Het geheim is dat Thermoflex zelfherstellend is – het past zich aan de ondergrond aan.

Van hout tot staal: geschikt voor elk type brug

Onze slijtlagen zijn geschikt op verschillende brugdekken. Denk aan hout of staal. Met welk type brugdek u ook te maken heeft: wij brengen onze slijtlaag er moeiteloos op aan.

Succes verzekerd: wij zijn volledig gecertificeerd

We hebben alle benodigde CE-markeringen behaald. Zo weet u zeker dat het werk goed verloopt. U vindt hier al onze certificeringen.

12 tot 20 jaar garantie

Laat u door ons een slijtlaag aanbrengen op uw brugdek, dan geniet u van 12 tot 20 jaar garantie. Zo bent u de komende jaren verzekerd van een brugdek die in topvorm is.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Slijtlaag laten aanbrengen op bruggen? We helpen u graag. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Binnen enkele werkdagen krijgt u reactie.