brug

Slijtlaag op beton

Slijtlaag op beton aan laten brengen

Waar beton is, zijn scheurtjes en overige schade. Om een complete renovatie te voorkomen is het slim als u een slijtlaag laat aanbrengen, bijvoorbeeld op uw betonvloer. Deze slijtlaag herstelt de schade, vergroot de veiligheid en zorgt ervoor dat het beton weer jaren vooruit kan. Zo bespaart u een hoop geld, tijd en zorgen.

Zit u met een logistieke puzzel? Geen probleem. We helpen u namelijk ook ‘s nachts en in het weekend, zodat we zonder veel hinder uw probleem verhelpen.

De voordelen van een slijtlaag op beton

Naast dat onze slijtlaag uw betonvloer herstelt en verduurzaamt, zijn er nog andere voordelen.

Een aantal:

  • Binnen hooguit 3 dagen werk zorgen we dat de slijtlaag op uw beton nog 15 jaar meegaat
  • In verschillende kleuren, zoals zwart (autoweg) en rood (fietspad)
  • Onze slijtlaag maakt uw beton bestand tegen vocht en chemicaliën. Denk aan water, olie en benzine.

De kosten van een slijtlaag op uw beton

Het aanbrengen van een slijtlaag is vakwerk, terwijl het maken van een offerte maatwerk is. Vraag daarom gerust een offerte aan. We bespreken de mogelijkheden met u, en leveren u een offerte op maat.

Thermoflex: de bewezen beste slijtlaag op uw beton

Al sinds de jaren 80 brengen we Thermoflex, onze zelfontwikkelde toplaag, aan op allerlei ondergronden als fietspaden en bruggen. In die paar decennia hebben we nog geen reparatie uit moeten voeren. Dit bewijst de kracht van Thermoflex.

We garanderen u dan ook dat uw slijtlaag van Thermoflex minimaal 15 jaar meegaat. Het geheim is dat Thermoflex zelfherstellend is – het past zich aan de ondergrond aan.

Van caborundum tot kwarts

Het is goed mogelijk om voor verschillende materialen te kiezen waarmee we uw slijtlaag instrooien. Denk aan carborundum, een van de hardste materialen ter wereld. Kenmerkend aan carborundum is de glinstering. Dit materiaal gebruiken we vooral op beton dat intensief gebruikt wordt.

Een ander populair materiaal is kwarts. Kwarts is een aantrekkelijke keuze voor een slijtlaag, zowel financieel als kwalitatief.

Succes verzekerd: wij zijn volledig gecertificeerd

We hebben alle benodigde CE-markeringen behaald. Zo weet u zeker dat het werk goed verloopt. U vindt hier al onze certificeringen.

12 tot 20 jaar garantie

Laat u door ons een slijtlaag aanbrengen op uw betonoppervlak, dan geniet u van 12 tot 20 jaar garantie. Zo bent u de komende jaren verzekerd van een betonoppervlak die in topvorm is.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Slijtlaag laten aanbrengen op beton? We helpen u graag. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Binnen enkele werkdagen krijgt u reactie.