brug

Slijtlaag op asfalt

Slijtlaag op asfalt aan laten brengen

Merkt u scheuren, gaten en andere schade op in de asfaltwegen waar u verantwoordelijk voor bent? Voorkom dure en grotere problemen door op uw asfalt een slijtlaag aan te laten brengen. Deze slijtlaag herstelt de schade, zorgt voor meer grip en veiligheid, en voorkomt ook nog eens dat u, binnen enkele jaren, de gehele weg moet laten vervangen.

We brengen ook in het weekend of ‘s nachts een slijtlaag aan op uw asfalt, waardoor u verkeershinder vermijdt. Zo voorkomt u logistieke moeilijkheden.

De voordelen van asfalt met slijtlaag

Het grootste voordeel van asfalt met onze slijtlaag is duurzaamheid: uw weg gaat nog jaren mee, waardoor u tijd en geld bespaart. U moet dan wel op tijd zijn: een slijtlaag voorkomt erger, maar repareert geen onherroepelijke schade.

Daarnaast kleven er meer voordelen aan onze slijtlagen:

  • Beschikbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld: zwart op een asfaltweg, maar een rode slijtlaag voor fietspaden
  • Binnen hooguit 3 dagen werk zorgen we dat de slijtlaag op uw asfalt nog 15 jaar meegaat
  • Maakt uw asfalt bestand tegen chemicaliën en vocht. Denk aan: (regen)water, olie en benzine

De kosten van een slijtlaag op uw asfalt

De prijs die u betaalt voor een nieuwe slijtlaag is vele malen kleiner dan die van een nieuwe asfaltweg. Uw investering is er een op maat: deze is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dikte. We maken dan ook graag een offerte op maat voor u. Neem contact met ons op.

Thermoflex: de bewezen beste slijtlaag op uw asfalt

Al sinds de jaren ‘80 brengen we Thermoflex, onze zelfontwikkelde toplaag, aan op allerlei ondergronden als fietspaden en bruggen. In die paar decennia hebben we nog geen reparatie uit moeten voeren. Dit bewijst de kracht van Thermoflex.

We garanderen u dan ook dat uw slijtlaag van Thermoflex minimaal 15 jaar meegaat. Het geheim is dat Thermoflex zelfherstellend is – het past zich aan de ondergrond aan.

Slijtlaag op verschillende wegen

Onze slijtlagen zijn geschikt voor verschillende wegen: van autoweg tot fietspad. Deze beide wegen vragen om een andere aanpak. Zo is de slijtlaag voor een autoweg dikker en zwart, terwijl we het asfalt van een fietspad een rode slijtlaag geven.

Succes verzekerd: wij zijn volledig gecertificeerd

We hebben alle benodigde CE-markeringen behaald. Zo weet u zeker dat het werk goed verloopt. U vindt hier al onze certificeringen.

tot 5 jaar garantie

Laat u door ons een slijtlaag aanbrengen op uw asfalt, dan geniet u van tot 5  jaar garantie. Zo bent u de komende jaren verzekerd van een asfaltweg die in topvorm is.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Slijtlaag laten aanbrengen op asfalt? We helpen u graag. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Binnen enkele werkdagen krijgt u reactie.