brug

Asfalt repareren

Asfalt laten repareren

Scheuren en barsten in een asfaltweg zijn, op z’n zachtst gezegd, niet bevorderend voor de verkeersveiligheid. Laat deze schade op uw asfalt tijdig repareren om ongelukken te voorkomen.

Bij Possehl repareren we uw asfaltweg snel en voordelig. Snel omdat uw weg soms al binnen 1 uur weer open kan, voordelig omdat onze reparatie ervoor zorgt dat u geen nieuw asfalt moet laten leggen.

Ook handig voor u: we werken ook ‘s nachts en in het weekend door. Dit zorgt ervoor dat we verkeersoverlast verhinderen, en 24/7 beschikbaar zijn om scheuren en barsten in asfalt te herstellen.

Asfaltreparatie geregeld door Possehl: uw voordelen

Naast duurzaamheid, een hogere veiligheid en weinig tot geen overlast, zijn er nog meer voordelen voor u. Tenminste, als u uw asfaltweg laat repareren door ons.

Een aantal:

  • Na het asfaltherstel voldoet u weer aan de gestelde eisen, zoals stroefheid, geluidsproductie, voorkomen van aquaplaning en meer,
  • Reparatie is vele malen goedkoper en minder tijdrovend dan renovatie. U bespaart alleen al vol op de bijzaken, zoals het schrijven van een bestek, markeringen, wegafzettingen, etc.,
  • Uit de Milieu Relevante Product Informatie (MRPI) blijkt dat onze manier van werken de uitstoot verlaagt met wel 50%, waardoor u kiest voor milieubewust en duurzaam asfaltherstel.

Asfaltreparatie met onze unieke formule

Om uw asfalt te repareren gebruiken we onze unieke formule: MicroAsfalt EAB. Deze formule verlengt de levensduur van de weg en verbruikt minder primaire grondstoffen. Dit zorgt voor grofweg 50% minder CO2-uitstoot. Ook is MicroAsfalt EAB al na 1 uur weer belastbaar, waardoor het afsluiten van de weg soms niet eens nodig is. MicroAsfalt EAB verhoogt de levensduur van asfalt van wel 7 tot 9 jaar.

Wat is de prijs van asfaltherstellingen?

Dat is lastig te zeggen. De kosten hangen namelijk sterk af van een aantal factoren, en die verschillen per project. Vraag daarom gerust een offerte aan. We bespreken met u de mogelijkheden, en leveren u een persoonlijke offerte op maat.

We vinden de oorzaak en bijpassende oplossing voor u

Om de juiste oplossing voor u te bepalen, gaan we eerst op zoek naar de oorzaak. Dit doen we tijdens een uitgebreid onderzoek. Op basis hiervan maken we een reparatieplan, wat ook afgestemd is op uw budget.

Succes verzekerd: wij zijn gecertificeerd

We hebben alle benodigde CE-markeringen behaald. Zo weet u zeker dat het asfaltherstel goed verloopt. U vindt hier al onze certificeringen.

12 tot 20 jaar garantie van Possehl

Afhankelijk van uw project krijgt u van ons standaard 12 tot 20 jaar garantie. Zo weet u zeker dat uw asfalt er de komende jaren goed bij ligt, gegarandeerd.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Uw asfalt snel, voordelig en duurzaam laten repareren? We helpen u graag. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Binnen enkele werkdagen krijgt u reactie.