brug

Asfalt-onderhoud

Asfalt onderhoud uitbesteden

Voorkomen is beter dan genezen, zeker als het aankomt op asfaltonderhoud. Een slecht wegdek kan namelijk ongelukken veroorzaken, en die wil u voor zijn. Besteed daarom uw asfaltonderhoud uit. We coaten uw asfaltwegen met onze unieke producten. Zo vergroot u de verkeersveiligheid en het rijcomfort voor alle weggebruikers.

Daarnaast is oppervlaktebehandeling op asfalt ook nog eens goed voor uw budget. Door preventief onderhoud verdubbelt u namelijk de levensduur van uw asfalt, waardoor het slechts eens per 40 jaar vernieuwd hoeft te worden. U bespaart zo 6 tot wel 10 keer zoveel geld, afhankelijk van het oppervlakte asfalt.

We staan elk uur en elke dag voor u klaar

Bij Possehl voeren we 24/7 werk aan uw asfalt voor u uit. We werken namelijk ook in het weekend of ‘s nachts. Zo voorkomt u een logistieke puzzel, en voeren we zonder omgevingsoverlast het onderhoud uit.

De voordelen van uw asfalt laten coaten

Preventief asfaltonderhoud verhoogt dus de veiligheid, en bespaart u op termijn flinke kosten. Daarnaast zijn er meer voordelen als u kiest voor ons:

  • We coaten asfalt op grote en kleine wegen, van A-weg tot N-weg.
  • Door onze manier van werken stoten we bewezen 50% minder CO2 uit dan concurrenten: u kiest voor de duurzaamste optie.
  • Ons unieke product is binnen slechts 1 uur weer belastbaar: zo voorkomt u verkeershinder.

Levensduurverlengend asfaltonderhoud door ons eigen product

Voor asfaltonderhoud gebruiken we vooral onze unieke formule: MicroAsfalt EAB. Ook werken we met Everphalt.

Het grote voordeel van MicroAsfalt is dat het de levensduur verlengt met 7 tot 9 jaar, 50% minder CO2-uitstoot heeft dan vergelijkbare producten, en ook nog eens binnen slechts 1 uur weer belastbaar is. Dit zorgt ervoor dat een weg afzetten soms niet eens nodig is.

Kortom: MicroAsfalt bespaart tijd en geld, zowel op korte en lange termijn.

De onderhoudskosten van asfalt

Wat de kosten zijn hangt af van verschillende factoren. Denk aan het oppervlakte en het gekozen product. We maken dan ook graag een offerte op maat voor u, die geheel aansluit bij uw project. Vraag het gerust aan.

Succes verzekerd: wij zijn gecertificeerd

We hebben alle benodigde CE-markeringen behaald. U weet zeker dat het asfaltonderhoud volgens plan gaat. U vindt hier al onze certificeringen.

12 tot 20 jaar garantie van Possehl

Afhankelijk van uw project krijgt u van ons standaard 12 tot 20 jaar garantie. Zo weet u zeker dat uw asfalt de aankomende decennia goed onderhouden is. Gegarandeerd.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u uw asfalt vakkundig gecoat hebben, en zo tijd en kosten besparen? We helpen u graag. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Binnen enkele werkdagen krijgt u reactie.