brug

Slijtlaag aanbrengen

Slijtlaag aanbrengen

Last van scheuren en oneffenheden in het asfalt of beton op uw weg, brug of vloer? Voorkom erger door een slijtlaag aan te laten brengen. We herstellen uw weg van schade, waardoor deze weer jaren met u meegaat. Zo voorkomt u dat de hele weg vernieuwd moet worden, wat een duur probleem is.

Heeft u een spoedklus, en moet deze in het weekend of ‘s nachts opgelost worden? Ook tijdens deze uren helpen we u graag. U ontwijkt zo een logistieke puzzel, terwijl we snel en veilig uw probleem oplossen.

De voordelen van een slijtlaag

Het is het slimst om de slijtlaag te gebruiken als preventiemiddel, niet als geneesmiddel. U haalt op deze manier het meeste voordeel eruit. Wees daarom op tijd met het laten aanbrengen van een slijtlaag.

Zo verhoogt u de levensduur het langst, waardoor u niet om de 20 tot 40 jaar de hele weg moet laten vernieuwen. U bespaart er enorm veel tijd en geld mee.

Enkele andere voordelen van onze slijtlagen:

  • Binnen hooguit 3 dagen zorgen we dat uw slijtlaag nog 15 jaar meegaat,
  • Verhoogt de stroefheid van de weg voor meer grip, waardoor deze veiliger wordt dan ooit,
  • Beschikbaar in verschillende kleuren: van zwarte asfaltweg tot rood fietspad.

Wat is een slijtlaag?

Een slijtlaag is de bovenste laag op harde ondergronden, zoals asfalt. De slijtlaag zorgt ervoor dat de weg veiliger wordt en langer schadevrij meegaat. Dit komt omdat deze zorgt voor meer grip, en de weg bestand maakt tegen weersinvloeden en chemicaliën.

De slijtlaag bestaat uit een kleeflaag van bitumen, en een splitlaag. Het split vult de scheuren en gaten, terwijl de kleeflaag zorgt dat het geheel bij elkaar blijft.

Wat kost het om een slijtlaag aan te brengen?

Dat is op dit moment lastig te zeggen. Het aanbrengen van een slijtlaag is maatwerk, net als de investering die daarbij hoort. Wilt u weten hoeveel uw investering is? Neem dan contact met ons op, zodat we een offerte op maat voor u kunnen maken.

We gebruiken de beste toplaag van Nederland: Thermoflex

Al sinds de jaren ‘80 brengen we Thermoflex, onze zelfontwikkelde toplaag, aan op allerlei ondergronden als fietspaden en bruggen. In die paar decennia hebben we nog geen reparatie uit moeten voeren: het bewijs van de hardheid van Thermoflex.

U krijgt 12 tot 20 jaar garantie

Afhankelijk van het product en project krijgt u van ons 12 tot 20 jaar garantie. Zo bent u de komende jaren verzekerd van een slijtlaag die in topconditie is.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Slijtlaag laten aanbrengen op asfalt, beton of een brug? We helpen u graag. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Binnen enkele werkdagen krijgt u reactie.