wandelpad

Recreatie & Landschap

Duurzame accenten in openbare ruimtes

Duurzame accenten in openbare ruimtes

Als landschapsarchitect of ontwerper wilt u niet beperkt worden door de grijze kleur van asfalt, beton of halfverharding die veelvuldig onderhouden moeten worden om het beeld in tact te laten.

De toplagen van Possehl kunnen in elke gewenste kleur worden afgestrooid waardoor het ontworpen gebied precies die uitstraling krijgt, die u voor ogen heeft.

Glitters, natuurkleuren of juist felle kleuren?

Met onze Thermoflex toplagen is van alles mogelijk. In de 30 jaar dat wij Thermoflex aanbrengen hebben we de meest uiteenlopende projecten gedaan. Van wandelpaden in een zandkleur, tot opritten van chique villa’s met glitters, tot schoolpleinen met een fel bloemenpatroon. Met Thermoflex zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Wordt de weg veelvuldig gebruikt, dan adviseren wij een afstrooimateriaal van een hard natuurgesteente. Natuurgesteente is in vele kleurmogelijkheden te krijgen en het is door en door gekleurd. Bij slijtage van het gesteente behoudt de toplaag zijn kleur.

Wilt u echter een zelf samengestelde kleur kiezen, dan kunnen we colour sand in de door u gekozen RAL-kleur laten verven. We adviseren dan wel een extra toplaag over het zand omdat deze optie minder kleurvast is dan een door-en-door gekleurd natuurgesteente. Bij slijtage verliest de laag sneller zijn kleur.

Onze producten