Waterpoort-768x1024
Alle projecten

Waterstraat Doetinchem

Wie in Doetinchem over de Oude IJsselbrug richting het centrum loopt, kan er nu niet meer omheen: de blauwe bekleding van de Waterstraat.

In het afgelopen jaar heeft Possehl bij mogen dragen aan de reconstructie van de Waterstraat in Doetinchem. De nieuwe kleuren dragen niet alleen bij aan het esthetische plaatje, maar de coating is ook veiliger, duurzamer en gaat langer mee.

De kleuren, gemaakt met ColVitro’s gerecycled glas zijn aangebracht met Thermoflex op een betonnen ondergrond. Het glasaggregaat van ColVitro is naast circulair materiaal, ook verkrijgbaar in iedere denkbaar kleur, van felle RAL-kleuren tot wat meer natuurlijke kleuren die gesteente na kunnen bootsen.

De licht- en donkerblauwe kleuren symboliseren samen met het grijs de verbinding tussen de binnenstad en de Oude IJssel. Omdat de kleurvlakken zijn afgestrooid met circulair glas, is het mogelijk geweest om deze qua kleuren naadloos aan te laten sluiten met de wens van de ontwerpers.

Omdat we trots zijn op het eindresultaat van dit project en natuurlijk op onze mannen van Possehl hebben we het verloop van dit project vast laten leggen door Subtiel.

Beeld: Subtiel

Door dit soort succes projecten realiseren we ons alleen maar meer dat het belangrijk is dat onze relaties ervaren wat de voordelen zijn van onze producten, zoals bijvoorbeeld Thermoflex. Door samen de mogelijkheden te bespreken en opties af te wegen in ons Experience Center kunnen we beslissingen maken die zo het beste aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Benieuwd naar ons Experience Center? Maak dan vooral een afspraak en kom langs bij ons op de vestiging in Oosterhout. We ontvangen u graag op locatie.

Portfolio

Laat je inspireren

Possehl Oosterhout is de meest innovatieve partner als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, start- en landingsbanenen industriële vloeren. We bieden duurzame oplossingen voor bekledingen en topcoatings voor vloeren, wegen, fietspaden, landingsbanen, recreatiepaden en bedrijfsvloeren. Zo dragen we bij aan de veiligheid en de beleving van de eindgebruiker.