DSC00418
Alle projecten

Telefoonweg in Renkum

Het wegdek van de Telefoonweg in Renkum was vanwege de slechte staat aan vervanging en versterking toe. Daarom ook dat de Gemeente van Renkum Possehl benaderde om dit project op te pakken.

Fijne samenwerking

Het gaat om een project van 10.000 tot 12.000 m2 waar de fietssuggestiestroken worden aangebracht buiten de bebouwde kom.

We voerden dit werk uit voor Wegenbouwbedrijf de Rooij en Zonen B.V., dankzij de Gemeente Renkum die volhardend was om dit met ons op te pakken.

Possehl is dankbaar dat dit project zo enthousiast werd toegereikt door de Gemeente Renkum, maar vooral de bevlogenheid heerste. Een prettige partner om mee samen te werken, en een uitdagend project.

De toppers van Possehl

De mannen van Possehl hebben dan ook zeker niet stilgestaan. Dit grote project werd namelijk uitgevoerd in de week waarin temperaturen wel rezen tot wel 35 graden Celsius. Onze doorbouwers hebben soms wel 16 kilometer op een dag gelopen om dit project af te krijgen. Dat is ook niet vreemd als je hoort dat de dagproductie 1100 m2 bleek te zijn. Dit is uitzonderlijk en is enkel bij dit project zo gegaan.

Prachtig eindresultaat

We zijn dan ook trots op de mannen van Possehl die dit mooie klusje weer geklaard hebben. Al met al blijkt dit project dan ook een daverend succes, met een prachtig eindresultaat: veilige, mooie fietssuggestiestroken die 15 tot wel 20 jaar mee kunnen gaan met belijning voor veilige verkeerssituaties.

 

Beeld vastgelegd door: NLC Photography & Design

DSC00447
DSC00645
Portfolio

Laat je inspireren

Possehl Oosterhout is de meest innovatieve partner als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, start- en landingsbanenen industriƫle vloeren. We bieden duurzame oplossingen voor bekledingen en topcoatings voor vloeren, wegen, fietspaden, landingsbanen, recreatiepaden en bedrijfsvloeren. Zo dragen we bij aan de veiligheid en de beleving van de eindgebruiker.