Posshel-2-2412
Alle projecten

Een vloer om trots op te zijn

Epoxy gietvloer met bedrijfsnaam en logo in showroom.

Ron Reinders wilde een deel van zijn bedrijfshal transformeren in een showroom voor de racetrailers die hij verkoopt. Hij ontvangt bij Racetrailer.com raceteams uit de hele wereld, logisch dat hij op zoek was naar een oplossing om deze bezoekers in stijl te ontvangen.

330 m2 bedrijfsvloer hebben ze bij Racetrailer omringd door doeken met mooie racefoto’s, zodat het lijkt alsof je op een echt racecircuit bent. Aan Possehl de opdracht om er een strakke, glanzende epoxy gietvloer aan te brengen. Met daarop in epoxy het logo en de bedrijfsnaam.

Secuur werkje

Rini en Hakan mochten deze klus klaren. Nadat de mannen de donkergrijze epoxylaag hadden aangebracht en deze goed was uitgehard, konden ze het logo en de bedrijfsnaam aanbrengen in witte epoxy. Niet alleen voor een sterk contrast maar juist met epoxy voor een blijvend slijtvast resultaat. Het aanbrengen hiervan is een uiterst secuur werkje en vergt groot vakmanschap. Uitvoerder Patrick, die poolshoogte kwam nemen, kon gelijk helpen met het aanbrengen van het sjabloon, want voor het precies aanbrengen van een zelfklevend sjabloon  van 9 meter lang, is elke hulp welkom.

Trots

Net voor de kerstdagen wisten Rini en Hakan de vloer op te leveren. Enorm trots op het resultaat hebben we een fotografe ingeschakeld om wat mooie foto’s van de bedrijfshal te maken. Ook Ron was uiterst enthousiast. Rons reactie toen hij de vloer zag, was: “Wat is het mooi geworden zeg! Ons hele team is er apetrots op.”

Meer informatie?

Meer weten over mogelijkheden van expoxy gietvloeren voor uw organisatie? Wij helpen u graag verder. Ook met het aanbrengen van logo’s of namen in deze gietvloeren is mogelijk. Bij Possehl denken we graag met u mee om een maatwerk oplossing te bieden voor uw vraagstuk. Neem contact met ons op en laat u door ons verder helpen.

Portfolio

Laat je inspireren

Possehl Oosterhout is de meest innovatieve partner als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, start- en landingsbanenen industriële vloeren. We bieden duurzame oplossingen voor bekledingen en topcoatings voor vloeren, wegen, fietspaden, landingsbanen, recreatiepaden en bedrijfsvloeren. Zo dragen we bij aan de veiligheid en de beleving van de eindgebruiker.