Possehl_26
Alle projecten

Polderbaan Amsterdam Airport Schiphol

De Polderbaan op Amsterdam Airport Schiphol is weer inzetbaar voor gebruik. Vanwege groot onderhoud was de start- en landingsbaan vanaf eind januari buiten gebruik, maar vanaf 15 mei is deze weer beschikbaar.

Uitgevoerde werkzaamheden

Possehl is niet alleen gespecialiseerd in toplagen aanbrengen op verkeersoppervlakken en luchthavens, maar ook het aanbrengen of vervangen van baanlampen voeren wij uit. Op de Polderbaan heeft Possehl uiteindelijk 2.100 baanlampen vervangen door een meer duurzame LED-variant die een langere levensduur heeft. Om dit allemaal te faciliteren is ook ruim 70 kilometer aan nieuwe bekabeling aangebracht.

Met alle uitgevoerde werkzaamheden is er de komende 7 jaar geen vergelijkbaar groot onderhoud meer nodig aan de start- en landingsbaan, los van het reguliere onderhoud dat jaarlijks terugkomt.

Meetvluchten

De komende weken zal bij normale zichtomstandigheden de Polderbaan weer in gebruik genomen worden. Bij beperkte zichtomstandigheden zoals dichte mist of zware bewolking zal het ILS (Instrument Landing System) een aantal weken betrouwbaar en stabiel moeten werken conform internationale veiligheidseisen. Na ongeveer 30 dagen kan worden vastgesteld of het ILS goed gepresteerd heeft. Wanneer dit het geval is, kan de Polderbaan op Schiphol weer in alle zichtomstandigheden in volledigheid worden ingezet.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het vervangen van bekabeling op luchthavens? Of wilt u meer weten over het aanbrengen of vervangen van baanlampen? Bent u benieuwd op welke luchthavens Possehl nog meer onderhoud uitvoert? Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over en helpen u graag verder.

Portfolio

Laat je inspireren

Possehl Oosterhout is de meest innovatieve partner als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, start- en landingsbanenen industriƫle vloeren. We bieden duurzame oplossingen voor bekledingen en topcoatings voor vloeren, wegen, fietspaden, landingsbanen, recreatiepaden en bedrijfsvloeren. Zo dragen we bij aan de veiligheid en de beleving van de eindgebruiker.