Possehl Project - De Piekenhof Berghem - Afbeelding 2
Alle projecten

Bekleden van meters lange houten vlonders door Berghem

De Piekenhoef is een moderne nieuwe woonwijk aan de rand van Berghem en Oss. De wijk is ruim en groen opgezet met een centraal bospark, twee buurtparken en veel speelterreintjes. Dwars door de wijk loopt een brede wadi waaroverheen een bijna 200 meter lang vlonderpad is aangelegd.

Spekgladde vlonders

Het lange vlonderpad over het water geeft de wijk een unieke uitstraling echter als het regende of vroor werden de vlonders spekglad en bestond het gevaar dat de wandelaars in het water konden vallen. Om dit te voorkomen zocht de gemeente Oss naar een oplossing voor een antislip coating op hout.

Possehl heeft al een jarenlange relatie met de gemeente Oss en toen we ze vertelden dat we Thermoflex ook op hout konden aanbrengen waren ze blij verrast.

Antislip coating op houten vlonders

Thermoflex blijft in tegenstelling tot andere antislipcoatings jarenlang zitten. Het heeft door het af te strooien met een natuurgesteente een mooie natuurlijke uitstraling. Daarnaast beschermt de bekleding het hout tegen UV-stralen en is de vlonder waterafstotend bij nattigheid.

Op het vlonderpad is Thermoflex afgestrooid met Mandurax vanwege de hoge slijtvastheid en weerbestendige eigenschappen.

Possehl Project - De Piekenhof Berghem - Afbeelding 1
Possehl Project - De Piekenhof Berghem - Afbeelding 2
Possehl Project - De Piekenhof Berghem - Afbeelding 3
Possehl Project - De Piekenhof Berghem - Afbeelding 4
Possehl Project - De Piekenhof Berghem - Afbeelding 5
Portfolio

Laat je inspireren

Possehl Oosterhout is de meest innovatieve partner als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, start- en landingsbanenen industriƫle vloeren. We bieden duurzame oplossingen voor bekledingen en topcoatings voor vloeren, wegen, fietspaden, landingsbanen, recreatiepaden en bedrijfsvloeren. Zo dragen we bij aan de veiligheid en de beleving van de eindgebruiker.