1633032566027
Alle projecten

Bromtol Oosterhout

Met het kunstwerk de Bromtol terug op zijn plek én alle wegen weer open, is de rotonde aan de Weststadweg in Oosterhout sinds kort officieel klaar.

Er is het afgelopen jaar hard gewerkt aan de reconstructie van deze rotonde en de aanleg van de fietstunnel in Gemeente Oosterhout. De vijftaks turborotonde en de fietstunnel bieden niet alleen verbetering voor veiligere begaanbaarheid maar ook voor een mooiere omgeving.

Het kunstwerk de Bromtol staat namelijk niet alleen te schitteren in het hart van de rotonde. De tol wordt omringt met Thermoflex kleurvlakken die aansluiten bij het kleurenschema van de tol zelf. Omdat de kleurvlakken zijn afgestrooid met circulair glas, is het mogelijk geweest om deze qua kleuren naadloos aan te laten sluiten met de tol.

Beeld: Subtiel

Het glasaggregaat van ColVitro is naast circulair materiaal, ook verkrijgbaar in iedere denkbaar kleur, van felle RAL-kleuren tot wat meer natuurlijke kleuren die gesteente na kunnen bootsen.

Door dit soort succes projecten realiseren we ons alleen maar meer dat het belangrijk is dat onze relaties ervaren wat de voor en nadelen zijn van onze producten, zoals bijvoorbeeld Thermoflex. Door samen de mogelijkheden te bespreken en opties af te wegen in ons Experience Center kunnen we beslissingen maken die zo het beste aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Benieuwd naar ons Experience Center? Maak dan vooral een afspraak en kom langs bij ons op de vestiging in Oosterhout. En rijd dan vooral via de Bromtol rotonde, zodat het prachtige eindresultaat bewonderd kan worden.

Portfolio

Laat je inspireren

Possehl Oosterhout is de meest innovatieve partner als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, start- en landingsbanenen industriële vloeren. We bieden duurzame oplossingen voor bekledingen en topcoatings voor vloeren, wegen, fietspaden, landingsbanen, recreatiepaden en bedrijfsvloeren. Zo dragen we bij aan de veiligheid en de beleving van de eindgebruiker.