ONZE MISSIE & VISIE

Missie

Possehl Oosterhout  is actief in:

 • Verkeer
  Kostenbesparend en duurzaam wegdekonderhoud.
 • Bedrijfsvloeren
  Een bedrijfsvloer van Possehl blijft jarenlang presteren.
 • Betonreparaties
  Duurzaam herstel van betonschade.
 • Vliegvelden
  Oplossing voor reparatie en reconstructie van start- en landingsbanen, taxibanen en platformen.

Projecten worden daarbij in opdracht van derden, in onder aanneming en voor eigen risico  gerealiseerd. Possehl Oosterhout is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk. Samen met onze moeder maatschappij(en) en partners bieden wij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Wij zijn daarmee een solide partner voor onze relaties, gericht op continuïteit en duurzaamheid.

Possehl benut en bouwt haar (ruim) 60 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van klanten. Daartoe is Possehl relatie gedreven en beschikt zij over een solide financiële basis om de ambities waar te maken.

Possehl is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend. We zien dit terug in alles wat wij doen: in onze projecten, in onze organisatie, zowel direct als indirect. Dit betekent dat innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor milieu en duurzaam ondernemen wezenskenmerken zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering. Wij zetten ons in voor meer veiligheid, een schonere wereld en een doelmatige omgang met grondstoffen en energie.

Voor haar medewerkers creëert Possehl een optimale en stabiele werkomgeving die maximaal bijdraagt aan de realisatie van hun individuele ambities. In deze solide omgeving dagen we onze medewerkers voortdurend uit tot ontplooiing, creativiteit en verantwoordelijkheid / ondernemerschap. Het binden en boeien van de juiste mensen aan ons bedrijf streven wij na.

 

Visie

Possehl wil van betekenis zijn. Possehl en onze mensen met passie en trots willen van waarde zijn voor onze klanten en voor de samenleving. Het optimaliseren en verbeteren van deze waarde is onze grote drijfveer.

Wij bereiken een onderscheidend rendement dat tot stand komt doordat:

 • Onze mensen met passie en trots de beste prestaties weten te bereiken in goede samenwerking met onze opdrachtgevers en leveranciers.
 • Onze opdrachtgevers ons kennen als betrouwbaar, innovatief, echte teamspelers.
 • Wij ons inspannen om volgens afspraak op tijd en in één keer goed te leveren en dat doen tegen een uitstekende prijs.
 • Wij onze werkzaamheden veilig uitvoeren met als uitgangspunt ‘we werken veilig of we werken niet’.
 • Wij scherp kiezen waar we goed in zijn en daarin excelleren; wij daarin de beste in de markt zijn.
 • Onze mensen zich met technische vakmanschap onderscheiden door excellent proces- en projectmanagement en door goed vakmanschap.
 • Onze mensen creatief en vernieuwend werken aan oplossingen en wij deze ook zelf kunnen realiseren.

 

Kernwaarde

 • Betrokken
  Possehl aannemingsmaatschappij heeft oog voor de mens en zijn omgeving. Wij investeren klantgericht in onze opdrachtgevers, in onze medewerkers en in maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van milieu en veiligheid.
 • Integer
  Wij luisteren naar onze opdrachtgevers.
  We respecteren het door u in ons gestelde vertrouwen en combineren dit vakmanschap met toewijding en zorg.
 • Deskundig
  Onze ervaren specialisten kennen de risico’s van het vak en leveren resultaatgericht maatwerk. Wij werken op basis van vooraf overeengekomen afspraken, monitoren de resultaten van onze dienstverlening en controleren deze resultaten.
 • Innovatief
  Anticiperen en vernieuwen staan bij ons hoog in het vaandel. We spelen in op de veranderende behoeften van de markt en werken permanent aan kwaliteitsverbetering en duurzame totaaloplossingen.

Possehl Missie & Visie