ONDERNEMINGSPROFIEL:

De speciale bouwprojecten van POSSEHL

Sinds 1956 voert POSSEHL speciale bouwprojecten uit op het gebied van conservering, onderhoud en verbetering van oppervlakte-eigenschappen van industriële en bedrijfsvloeren, verkeersoppervlakken en luchthavenverhardingen.
De technisch geavanceerde oppervlaktebewerkingssystemen worden op wens van de klant optimaal afgestemd.

Hierbij kan worden gedacht aan hoog slijtvaste vloeren in een magazijnhal, geleidende vloeren voor computerondersteunde transportsystemen, geluidsreducerende wegdekken op autosnelwegen of stroeve oppervlakken op vliegvelden, voor start- en landingsbanen, voor meer grip en minder kans op aquaplaning.

POSSEHL biedt oppervlaktebewerkingssystemen met taakspecifieke oppervlakte-eigenschappen op maat voor alle oppervlakken en vloeren.

De toepassingen:

  • Verkeersoppervlakken
  • Industriële en bedrijfsvloeren
  • Verhardingen op vliegvelden

 

De cds-bouwbeschermingsproducten van POSSEHL

De bouwchemie is een andere divisie van POSSEHL SPEZIALBAU GmbH. Het moederbedrijf is producent van de hoogwaardige productlijn cds-Bautenschutzprodukte® (cds-bouwbeschermingsproducten) op basis van reactieharsen en levert bijvoorbeeld vloeibare kunststoffen en mortelsystemen voor betonreparatie.

POSSEHL houdt zich sinds 1956 bezig met de ontwikkeling van bouwbeschermingsproducten. Het centrale laboratorium van POSSEHL verlegt op dit gebied op opmerkelijke wijze de grenzen. Onze jarenlange praktijkervaring op bouwplaatsen ziet u direct terug in de eigen ontwikkeling en formulering. Door deze jarenlange praktijkervaring en de eigen productie kunnen wij onze klanten probleemoplossingen op maat aanbieden.

De hoge norm voor onze cds-bouwbeschermingsproducten wordt door de kwaliteitscontrole en het kwaliteitsbeheersysteem conform NEN-EN-ISO 9001 gegarandeerd.