Bezoek ons op de Vakbeurs Mobiliteit in Houten

Op 27 en 28 november komt de gehele mobiliteitsmarkt samen tijdens Vakbeurs Mobiliteit in Expo Houten. Gedurende twee dagen maken naar schatting 2.300 bezoekers kennis met de nieuwste producten en diensten van de ruim 150 aanwezige bedrijven. Daarnaast kunnen de bezoekers tijdens het uitgebreide lezingenprogramma hun kennis verrijken over uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken.

Vakbeurs Mobiliteit staat in het teken van innovatie, kennisdeling en netwerkkansen. “Dit jaar voegen we extra beleving toe aan de beurs”, zegt Sanne Jans, projectmanager van de beurs. “Het Innovatieplein was vorig jaar een groot succes. Ook dit jaar zijn op het Innovatieplein de nieuwste ontwikkelingen te vinden. Verder zitten er een aantal leuke
plannen in de pijplijn zoals een Ontwerpatelier en verschillende themazones op de beursvloer.” “Zaken als digitalisering en klimaatverandering brengen de mobiliteitsmarkt constant in beweging. Daarnaast wordt het steeds drukker in de steden en op de weg, het openbaar vervoer wordt duurder en er komen steeds meer elektrische auto’s”, vervolgt Jans.
“Gemeenten staan voor de uitdaging de samenleving voor te bereiden op deze veranderingen. Hoe houden we de steden bereikbaar? Waar parkeren we het groeiende aantal auto’s? En hoe voorzien we de elektrische rijders in de vraag naar laadpalen?”

Vakbeurs Mobiliteit staat bekend om het complete aanbod en de laagdrempelige sfeer. Het evenement is gratis te bezoeken en serveert de hele dag gratis koffie, thee en fris. Alle sectoren binnen mobiliteit zijn vertegenwoordigd, met de hoofdthema’s: Smart Mobility, Infrastructuur & inrichting, MaaS, Fiets- en voetverkeer, Openbaar vervoer en Parkeren.

Bezoekers kunnen vanaf 23 september op de website van de beurs registeren voor toegang.
Meer informatie: www.vakbeursmobiliteit.nl