vloeren_1

Industrie & Logistiek

Snel en veilige oplossingen voor binnenvloeren en terreinverharding

Veilige bedrijfsvloeren en terreinverhardingen

Met het toenemen van het aantal online bestellingen en de stijgende druk op de leveranciers om snel te kunnen leveren, zien we dat er binnen de industrie en logistieke centra steeds meer geautomatiseerd wordt.

Zo ook het interne transport binnen deze sectoren, waarvoor het cruciaal is dat het bedrijfsproces ‘smooth’ verloopt,  de coating op de bedrijfsvloer supervlak en de belijning duidelijk is. Daarnaast moet zowel binnen als buiten de vloer vaak vloeistofdicht zijn zodat schadelijke stoffen niet de grond binnendringen.

Gaten, scheuren en andere oneffenheden moeten zo snel mogelijk verholpen worden, zodat de efficiëntie van het bedrijfsproces niet wordt verstoord.

Eén aanspreekpunt voor binnen en buiten

Omdat wij weten dat de vloeren u niet dagelijks bezighouden, is het wel zo handig om één aanspreekpunt te hebben voor zowel de bedrijfsvloer als de terreinverharding.

Binnen en buiten worden door ons tegelijk aangelegd, hersteld of gerenoveerd. Dat doen we gecertificeerd en met onze eigen producten waar we al meer dan 30 jaar mee werken.

Herstelwerkzaamheden zonder verstoring van uw bedrijfsproces

Al ruim 30 jaar werkt Possehl voor de meeste luchthavens in de Benelux, op snelwegen, belangrijke provinciale wegen en zijn bijna alle fietspaden in het zuiden van Nederland voorzien van onze toplagen. In de infra is het vereist om zo min mogelijk verstoring van het (lucht)verkeer te veroorzaken.

Dat betekent dat we onze werkzaamheden vaak buiten de reguliere werktijden, bijvoorbeeld ’s nachts, uitvoeren. En dat onderscheidt ons; voor ons is het namelijk ook geen probleem om buiten werkuren uw bedrijfsvloer en terreinverharding te herstellen.

Zo kunnen uw medewerkers de volgende dag gewoon weer aan het werk, zonder dat zij enige hinder van de herstelwerkzaamheden hebben ondervonden.

Onze producten

Een greep uit onze relaties

Arcadis
Heyday Facility Management
Rijksvastgoedbedrijf
Schiphol
Smurfit Kappa
Waterschappen