Experience Center

Het Experience Center van Possehl is een plek waar de droom van iedere architect, ontwerper en/of designer voor infrastructuur uit komt. Het is ingericht om creativiteit te bevorderen, te inspireren maar vooral ook om alle mogelijkheden te ontdekken wat betreft coatings en slijtlagen.

 

Neem zelf de leiding

Bij Possehl streven we ernaar om altijd een passende toplaag te vinden voor onze klanten en relaties. Hoe kan dat beter, dan met onze klanten zelf? In het Experience Center is het dan ook mogelijk om zelf een toplaag samen te stellen, maar ook om zelf proefplaatjes te maken en deze te vergelijken.

 

 

 

Alle combinaties mogelijk

Kies uit diverse afstrooimaterialen zoals natuurgesteente, maar ook uit glasaggregaat van ColVitro beschikbaar in bijna iedere denkbare RAL-kleur mogelijk. Meerdere toplagen gezien die eruit springen? Combineer deze! Laat uzelf adviseren door onze adviseurs die gespecialiseerd zijn en experimenteer met diverse materialen en vind zo samen met ons de oplossing voor uw vraagstelling.

 

Kom langs

Interesse om te komen experimenteren in ons Experience Center? Kom vooral langs! Onze adviseurs staan u graag te woord en adviseren en helpen u aan een coating of slijtlaag die het beste past in uw situatie. Of dit nu een fietssuggestiestrook, een wegdek, een voetpad of een brugdek is: Possehl denkt graag met u mee.

 

Neem contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken met een van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden van ons Experience Center. Tot snel!