Possehl-Spezialbau-04282022_084632

Possehl Experience center

Afspraak maken

Beleef de mogelijkheden van onze toplagen en coatings!

Het Experience Center van Possehl is een plek waar de droom van iedere architect, ontwerper en/of designer voor infrastructuur uitkomt. Doe inspiratie op en beleef de mogelijkheden van onze eigen duurzame en veilige top- en slijtlagen. Voor fietsstroken, landings- en busbanen, brugdekken en meer!

Zelf experimenteren met toplagen & slijtlagen

Al 30 jaar streven we ernaar om altijd een passende toplaag te vinden voor iedere toepassing. Hoe kan dat beter, dan met uw input? In ons Experience Center neemt u zelf de leiding in onze materialen en adviseren we bij uw keuze. Kies uit diverse afstrooimaterialen zoals natuurgesteente, maar ook glasaggregaat van ColVitro in bijna iedere denkbare RAL-kleur. Stel zelf toplagen samen, combineer verschillende materialen, maak proefplaatjes en vergelijk deze. Alleen zo komt u tot de beste oplossing voor uw wegdek of vloer.

Gratis adviesgesprek

Inspiratie opdoen, ontdekken én bespreken. Onze adviseurs staan in ons Experience Center klaar om u te adviseren en te helpen aan een coating of slijtlaag die past bij uw situatie. Of dit nu een fietssuggestiestrook, een wegdek, een voetpad of een brugdek is: Possehl denkt graag met u mee. Kom vooral langs voor een vrijblijvende afspraak!

Beton coating

Neem een kijkje in ons virtuele Experience Center

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om meer informatie op te vragen over onze producten of over het Experience Center, of maak een afspraak om zelf onze toplagen te ontdekken en met ons in gesprek te gaan in ons Experience Center. Alleen een vraag stellen? Dat kan ook altijd!

Possehl: duurzame en veilige ondergrond

Bij Possehl zitten we er bovenop. Bovenop de weg onder uw voeten. Met onze eigen coatings maken we verschillende oppervlakken veiliger én duurzamer. Zodat mens en machine meer grip hebben en de infrastructuur langer meegaat. Outdoor, maar ook indoor!

1653143597305
Herderplein in Utrecht
Waterpoort-768x1024
Waterstraat in Doetinchem
1633032566027
Bromtol in Oosterhout
DSC00475
Telefoonweg in Renkum
Posshel-2-WEB-2400
Epoxy gietvloer Racetrailer