burg_2

Thermoflex

Thermoflex: de beste toplaag van Nederland

In de jaren ‘80 ontwikkelden we onze eigen coating: Thermoflex. Vandaag de dag is dit de beste toplaag van het land. We hebben er miljoenen vierkante meters mee gecoat, van asfalt tot industriële vloeren.

Thermoflex, een zelfherstellende toplaag, is de enige coating die niet onder spanning komt te staan bij hogere temperaturen. Dit betekent dat onze eigen toplaag minimaal 2 keer zo lang meegaat als reguliere coatings. U bespaart zo veel geld en tijd, omdat u minder vaak uw toplaag moet laten vervangen.

24/7 beschikbaar voor werk aan uw verhardingen

We werken ook ‘s nachts en in het weekend voor u. U voorkomt zo een logistieke puzzel, terwijl we uw ondergrond veiliger en duurzamer maken. En dat zonder overlast voor de weggebruikers of medewerkers van uw bedrijf.

De voordelen van Thermoflex

Met Thermoflex geniet u van allerlei voordelen. Zowel financieel, als in tijd, als voor het milieu. De voordelen voor u op een rij:

 • Thermoflex gaat bewezen minimaal 20 jaar mee, terwijl vergelijkbare producten 8 jaar mee gaan. U hoeft dus veel minder vaak uw toplaag opnieuw aan laten te brengen, waardoor u flink kosten bespaart.
 • Thermoflex is zelfherstellend, wat betekent dat uw ondergrond schadevrij blijft.
 • Thermoflex behoudt grip onder alle weersomstandigheden, waardoor de ondergrond veilig blijft, zelfs bij heftige regen.
 • Thermoflex is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor u kiest wat bij uw ondergrond of project past.
 • Thermoflex heeft tot 10% minder uitstoot dan vergelijkbare producten, zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Royal Haskoning DHV.

Toepassingen van Thermoflex

We brengen Thermoflex aan op verschillende ondergronden. U moet denken aan:

 • fietspaden,
 • fietssuggestiestroken
 • busstroken,
 • brugdekken,
 • wandelpaden,
 • openbare pleinen,
 • gekleurde uitvoegstroken.

Bewezen kwaliteit

Uit onderzoek van Rijkswaterstaat blijkt dat Thermoflex uitstekend presteert op het gebied van Cwegdek en Cinitieel: “Uit uitgebreide metingen is gebleken dat de textuur en daarmee de geluidsreductie van Thermoflex, gerealiseerd wordt door het Thermoflex-systeem zelf. Het is dus niet afhankelijk van de ondergrond en de textuur ervan waarop het systeem wordt aangebracht”, vertelt het rapport.

Wilt u een toplaag waarmee u geluidsoverlast en omgevingsoverlast vermindert? Dan kiest u voor Thermoflex.

Wat is de prijs van een coating?

We strooien Thermoflex af met natuurgesteente, wat beschikbaar is in 50 verschillende kleuren. Dit betekent voor u dat de juiste kleur er altijd bij zit. Denk aan rood voor een fietspad, groen voor een busstrook en een rijk palet aan kleuren voor op pleinen.

Ook dragen we graag bij aan een manier om mee te denken aan het milieu. Het is ook daarom dat we samenwerken met ColVitro. Het glasaggregaat wat zij bieden, fungeert als een circulair afstrooimateriaal en is in iedere denkbare RAL kleur beschikbaar.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we denken graag met u mee.

Garantie

Vanwege de kwaliteit van Thermoflex, kunnen we u met zekerheid 5 jaar garantie geven. Uw ondergrond is de komende jaren gegarandeerd in topconditie.

Uw investering in Thermoflex

Uw investering in het aan laten brengen van Thermoflex is sterk afhankelijk van het oppervlakte. Neem daarom gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden met u, en maken een offerte op maat.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u Thermoflex aan laten brengen? Schakel onze hulp in. Neem contact met ons op. U krijgt binnen enkele werkdagen reactie.