vloeren_1

Vloeistofdichte vloer coaten

Vloeistofdichte vloer coaten

Wilt u uw vloer beschermen tegen vocht, of heeft uw vloer last van schade? Laat uw vloer vloeistofdicht door ons coaten. We maken hem glad, sterk en vloeistofvrij. Hij weert vocht, chemicaliën en olie, terwijl hij ook bestand is tegen tonnen aan gewicht. We werken ‘s nachts en in het weekend voor u, zodat u geen last heeft van ons werk.

De voordelen van een coating op uw vloeistofdichte vloer

Door uw vloer te laten coaten zorgt u ervoor dat uw vloer allerlei soorten vocht weert. Dit vocht kan niet uw vloer intrekken, waardoor u schade en verkleuringen voorkomt. Het vocht wat op uw vloer blijft liggen, ruimt u makkelijk op met een dweil of papier.

Daarnaast zijn er meer voordelen als u uw vloeistofdichte vloer laat coaten:

 • Beschikbaar in verschillende RAL-kleuren: u kiest wat bij u past
 • De vloer is naadloos, waardoor hij eenvoudig schoon te maken is
 • Onze coatings drogen snel, waardoor u in een mum van tijd weer door met uw werk kan

Uw investering in onze vloeistofdichte vloeren

U bent natuurlijk nieuwsgierig wat de kosten zijn. Dit is maatwerk, en we helpen u graag met een offerte op maat. De prijs ligt namelijk aan een aantal factoren. Denk aan het oppervlakte en de staat van de huidige vloer.

Neem contact met ons op, en laat ons weten hoe we u kunnen helpen. We helpen u graag.

Onze eigen, unieke formule

In ons laboratorium hebben we een unieke kunstharsformule gevonden. We gebruiken deze formule onder andere voor epoxy, het materiaal waarmee we ook uw vloeistofdichte vloer mee coaten. Onze coating is duurzaam en van de beste kwaliteit, waardoor uw vloer nog lang met u mee zal gaan.

Voldoen aan alle veiligheidseisen

Door uw vloeistofdichte vloer te laten coaten door ons, komt uw moeiteloos door keuringen heen. Met een gecoate vloer voldoet u namelijk aan:

 • wet- en regelgeving
 • gestelde eisen aan uw productieproces
 • veiligheid en arbeidsomstandigheden

Voorkom erger: laat uw vloeistofdichte vloer coaten

Als uw vloer schadelijk vocht, chemicaliën en oliën doorlaat kan dat leiden tot schade. Die schade moet gerenoveerd worden, waardoor uw bedrijf stil komt te liggen. Voorkom erger, wees op tijd en laat uw vloer coaten door ons. We werken ook ‘s nachts en in het weekend, waardoor uw bedrijf wél door blijft lopen.

Garantie

We geven u altijd een garantie van tussen de 12 en 20 jaar op uw vloeistofdichte vloer, afhankelijk van de werkzaamheden.

Waar ligt de vloeistofdichte vloer die u wilt laten coaten?

We werken bij talloze bedrijven door heel het land. Zo coaten we de vloeistofdichte vloeren van:

 • ESD-ruimtes
 • werkplaatsen
 • fabriekshallen
 • wasstraten
 • magazijnen

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u uw vloeistofdichte vloer zo snel en veilig mogelijk laten coaten? Schakel onze hulp in.