vloeren_1

Vloeistofdichte vloer keuren

Magazijnvloer coaten

Heeft u een vloeistofdichte vloer die u wil laten keuren? Bijvoorbeeld omdat binnen een jaar de officiële inspectie plaatsvindt, en u twijfelt aan de staat van uw vloer? We keuren uw vloer voor u, zodat u precies weet hoe hij ervoor staat.

Als uw vloer niet door de officiële keuring komt, kan dat ernstige gevolgen hebben: uw bedrijf kan stil komen te staan. U voorkomt het door ons in te schakelen, zodat u de officiële keuring moeiteloos doorkomt. We geven u advies over onderhoud en reparaties, en voeren die ook uit als u dat wilt.

Waarom moet ik mijn vloer laten keuren?

Als u werkt met vloeistoffen, oliën en chemicaliën moeten er maatregelen komen om de grond te beschermen tegen deze stoffen. U bent daar verantwoordelijk voor. De officiële, en ook verplichte, keuring beslist of u alles in orde heeft. Wij controleren juist of u door de keuring gaat komen, of dat er meer onderhoud nodig is.

Van keuren tot repareren

We komen bij u langs voor een keuring. Na de keuring krijgt u van ons een rapport met aanbevelingen. Zoekt u iemand om uw vloer te onderhouden of te repareren, en hem zo klaar te maken voor de officiële keuring? We zijn er voor u.

Van ESD-ruimtes tot wasstraat

We keuren de vochtbestendige vloeren van verschillende ruimtes, zoals:

  • ESD-ruimtes
  • werkplaatsen
  • fabriekshallen
  • wasstraten
  • magazijnen

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u uw vloeistofdichte vloer laten keuren, en zo zorgen dat u moeiteloos door de officiële keuring komt? Schakel onze hulp in