vloeren_1

Betonvloer repareren

Betonvloer repareren

Begint er (lichte) schade of slijtage te vormen op uw betonvloer? Of begint er vocht doorheen te komen, terwijl dat niet de bedoeling is? Laat uw betonvloer repareren. We herstellen de schade die u heeft, zodat de vloer weer veilig, maximaal belastbaar en vochtdicht wordt.

Zo voorkomt u schade aan materiaal en goederen. Denk aan heftrucks die niet meer soepel kunnen rijden, struikelgevaar voor mensen en meer.

We werken ‘s nachts en in het weekend voor u door, zodat u geen hinder heeft van ons werk aan uw vloer. Uw bedrijfsprocessen lopen gewoon door.

Uw voordelen van onderhoud aan uw betonvloer

Zelfs beton loopt weleens schade op. Uw vloer heeft reparatie nodig als u de volgende schade ziet:

  • Scheuren in het beton
  • Erosie
  • Roestplekken

Betonvloer-onderhoud: de kosten

Hoeveel uw investering wordt hangt af van een aantal factoren. Daarom onderzoeken we de oorzaak van uw schade, en maken een reparatieplan voor u. Deze is afgestemd op uw betonconstructie, budget en eventuele wensen. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we u kunnen helpen.

Reparatie voorkomt ergere schade, zowel op uw vloer al in uw budget

Niemand zit op reparatiekosten te wachten, maar toch is het nodig om erger te voorkomen. Als u wacht met het herstel, kan de schade steeds groter worden. Dit kan ervoor zorgen dat uw hele vloer gerenoveerd moet worden. Dat kost meer tijd, moeite en geld dan de (kleine) reparaties die wij uitvoeren.

We helpen u met keuring, onderhoud en reparatie

Kies voor het totaalpakket: keuring, onderhoud en eventuele reparatie aan uw vloer. Zo weet u zeker dat al het werk soepel verloopt, terwijl u korte lijntjes houdt met ons. Daarnaast krijg u gratis jaarlijkse controles. Zo zijn we altijd op tijd als er werk nodig is aan uw betonvloer.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Snel en veilig uw betonnen bedrijfsvloer laten repareren? Schakel onze hulp in.