vloeren_1

Betonvloer onderhoud

Betonvloer onderhoud

Heeft u een betonvloer waar onderhoud aan nodig is? Omdat er bijvoorbeeld al gebruikssporen op zitten, of slijtage begint te komen? We nemen het onderhoud uit uw handen. We voeren het onderhoud aan uw vloer uit, zodat u voorkomt dat uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen.

Zo werken we namelijk ook ‘s nachts en in het weekend voor u door. We zorgen dat uw vloer mooi en veilig blijft, zodat mens en machine er stabiel op blijven bewegen. En dat zonder dat u overlast heeft van onze werkzaamheden.

Uw voordelen van onderhoud aan uw betonvloer

Door op tijd onderhoud uit te laten voeren aan uw betonvloer, geniet u van verschillende voordelen. Denk aan:

  • het voorkomen van schade aan goederen en materiaal
  • het voorkomen van ongelukken op de werkvloer
  • het voorkomen van een stilstaand bedrijf omdat uw vloer volledig gerenoveerd moet worden

Betonvloer-onderhoud: de kosten

Hoeveel het onderhoud van uw betonvloer kost, kunnen we nu niet zeggen. Dit omdat het gaat om een project op maat, waardoor we een persoonlijke offerte voor u maken. Neem contact met ons op, laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Daarna maken we een offerte op maat voor u.

Zo werkt het

Als u de keuring, het onderhoud en eventuele reparatie bij ons uitbesteedt komen we jaarlijks bij u langs. Deze jaarlijkse controles zijn gratis.

We maken een rapport, voeren onderhoud en reparaties uit. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw betonvloer, en kunt u gewoon door met uw werk.

Wees op tijd met onderhoud, voorkom dat uw bedrijf stil staat

Onderhoud is écht nodig om erger te voorkomen. Als u namelijk uw vloer niet laat onderhouden, kan de schade zo erg worden dat uw bedrijf stil kom te liggen. Dit omdat dan de hele vloer eruit moet, en er een nieuwe in moet. Dat kost niet alleen veel tijd en energie, maar ook geld. Wees daarom op tijd met betonvloer-onderhoud. We helpen u er graag mee.

Onderhoud aan verschillende betonvloeren

We onderhouden allerlei bedrijfsvloeren. Denk aan:

  • assemblage- en productieruimtes
  • magazijnen en loodsen
  • ESD-ruimtes

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u hoognodig onderhoud aan uw betonvloer uit laten voeren? Schakel onze hulp in