vloeren_1

Cementdekvloer coaten

Cementdekvloer coaten

Last van slijtage of schade op uw werkplaatsvloer? En is het niet mogelijk om dit zelf op te lossen? Heeft u overlast van de vloer, in plaats van dat het uw werk makkelijker maakt? Laat uw werkplaatsvloer coaten door ons. Dit gaat snel en veilig, waardoor u gewoon door kunt werken. We helpen u namelijk ook s’ nachts en in het weekend.

Uw cementdekvloer laten coaten: de voordelen

Omdat we uw cementdekvloer nieuw leven inblazen, wordt hij veiliger dan ooit. Zo heeft u er meer grip op, en is hij sterker waardoor u nieuwe schade voorkomt. U legt vervolgens eenvoudig (nieuw) tapijt, tegels of laminaat op de vloer.

Andere voordelen van een gecoate cementdekvloer:

  • Kan eventueel ook als eindvloer gebruikt worden voor een ruwe, industriële look
  • Bestand tegen vuil en vocht, en makkelijk schoon te maken
  • U voorkomt een logistiek gedoe: we werken namelijk ook ‘s nachts en in het weekend voor u, waardoor uw bedrijf doorloopt

Wat is een cementdekvloer?

Dit is een vloer die bestaat uit een mix van zand, cement en water. Men gebruikt een cementdekvloer vooral om de constructievloer te egaliseren. Vaak wordt hij gebruikt in vochtige ruimtes.

Uw investering in een cementdekvloercoating

U wil natuurlijk weten wat de kosten zijn. We maken dan ook graag een offerte op maat voor u. De investering is namelijk afhankelijk van factoren zoals het oppervlakte, de huidige staat van de vloer en meer. Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Onze eigen, unieke vloercoatings op uw cementdekvloer

In ons laboratorium hebben we een unieke formule gevonden voor kunstharsen, zoals het populaire epoxy. Onze epoxycoating is duurzaam en van steengoede kwaliteit, waardoor uw cementdekvloer nog jaren met u meegaat.

Daarnaast bent u van nog meer verzekerd als u voor ons kiest:

  • U kiest voor gecertificeerde bedrijfsvloeren – gegarandeerd de beste cementdekvloer voor u
  • U heeft keuze uit verschillende RAL-kleuren: kies wat past bij uw bedrijf
  • U krijgt 12 tot 20 jaar garantie op uw vloer

U voldoet daarnaast aan alle veiligheidseisen

Door uw cementdekvloer te laten coaten, zorgt u voor extra veiligheid op de vloer. Letterlijk en figuurlijk. Daardoor voldoet u aan eisen die gesteld worden aan een bedrijfsvloer, zoals:

  • wet- en regelgeving
  • gestelde eisen aan uw productieproces
  • veiligheid en arbeidsomstandigheden

U voorkomt erger door uw cementdekvloer te laten coaten

In het ergste geval zorgt een beschadigde cementdekvloer ervoor dat uw werk stil komt te liggen. Dit gebeurt als u niet op tijd de schade laat herstellen, waardoor uw hele vloer gerenoveerd moet worden. Voorkom erger, laat uw cementdekvloer tijdig coaten.

Garantie

U krijgt van ons altijd een jarenlange garantie op uw cementdekvloer. Het ligt aan een aantal factoren, maar reken op 12 tot 20 jaar garantie.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u uw werkplaatsvloer zo snel en veilig mogelijk laten coaten? Schakel onze hulp in. Neem contact met ons op. U krijgt binnen enkele werkdagen reactie.