vloeren_1

Bedrijfsvloer coaten

Bedrijfsvloer coaten

U heeft schade, zoals slijtage, op uw bedrijfsvloer. Zelf de vloer coaten is geen optie, want u heeft niet de kennis en het materiaal in huis. Gelukkig zijn wij er voor u. We coaten uw bedrijfsvloer voor u, zodat hij weer jaren met u meegaat.

En het mooie is: u heeft geen last van onze werkzaamheden. We werken namelijk ook in het weekend en ‘s nachts voor u, zodat u gewoon door kan met uw bedrijfsprocessen.

Uw voordelen van een gecoate bedrijfsvloer

Onze eigen coating zorgt ervoor dat uw bedrijfsvloer zo goed als nieuw wordt. Sterker nog: ze worden er zelfs beter van. We maken uw bedrijfsvloer sterker dan ooit, waardoor hij bestand is tegen zware machines, voertuigen en zelfs chemicaliën. Daarnaast heeft een gecoate bedrijfsvloer nog meer voordelen voor u:

 • Uw vloer wordt hygiënisch: hij weert vocht en vuil
 • Helemaal in uw stijl: u kiest uit verschillende glansgraden en RAL-kleuren
 • Makkelijk schoon te maken: een dweil(machine) is voldoende

Verschillende soorten bedrijfsvloeren

We coaten talloze soorten bedrijfsvloeren. Een greep uit de vloeren waar we onze unieke coating op aanbrengen:

 • Fabrieken
 • Magazijnen
 • Garages
 • Bedrijfspanden
 • ESD-ruimtes

De kosten om uw betonvloer te coaten

Benieuwd hoeveel uw investering is in onze bedrijfsvloercoating? We maken graag een offerte op maat voor u. Dit omdat de investering afhangt van verschillende factoren. Denk aan het oppervlakte, de gekozen kleur en eventuele andere opties. Neem direct contact met ons op. We helpen u graag.

Uw bedrijfsvloer met onze unieke coatings

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze laboratoriummedewerkers hebben namelijk een unieke formule ontwikkeld. Deze formule gebruiken we voor onze epoxy- en polyurethaancoatings. Perfect voor uw bedrijfsvloer.

Voldoen aan alle veiligheidseisen

Tuurlijk, een gecoate betonvloer is praktisch, mooi en veilig. Dat vinden niet alleen uw collega’s, maar ook de instanties die veiligheid op de werkvloer moeten waarborgen. Een gladde betonvloer is namelijk nodig vanwege:

 • wet- en regelgeving
 • gestelde eisen aan uw productieproces
 • veiligheid en arbeidsomstandigheden

U voorkomt erger door uw bedrijfsvloer te laten coaten

Schade waar niks aan gedaan wordt, kan zorgen dat uw bedrijf stil komt te liggen. Natuurlijk is dit een doemscenario, maar wel een situatie die te voorkomen is. Wees daarom op tijd met het laten coaten van uw bedrijfsvloer. Zo voorkomt u ergere schade.

Garantie van 12 tot zelfs 20 jaar op uw vloer

We geven u altijd een garantie van tussen de 12 en 20 jaar op uw bedrijfsvloer, afhankelijk van de werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat u zorgeloos werkt op de vloer.

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u uw betonnen bedrijfsvloer zo snel en veilig mogelijk laten coaten? Schakel onze hulp in.