vloeren_1

Betonvloer

Betonvloer coaten

Heeft u last van slijtage of scheuren in uw betonnen magazijn- of bedrijfsvloer? En heeft u niet de mogelijkheid om zelf deze gevaarlijke schade op te lossen? Laat uw betonvloer coaten door ons, we maken hem namelijk zo goed als nieuw voor u. Hij wordt veiliger, mooier en kan weer jaren mee.

Uw voordelen van een gecoate betonvloer

We werken veilig en snel, zodat uw bedrijfsprocessen gewoon door kunnen gaan. We werken namelijk ook ‘s nachts of in het weekend voor u door.

Zo zorgen we voor het gewenste resultaat: u krijgt een gladde betonvloer of dekvloer met een stevige slijtlaag erop. Mens, machine en stellage staan en bewegen er veilig op.

Dat betekent voor u het volgende:

 • We herstellen scheuren en slijtage, waardoor hij een stuk veiliger wordt en blijft
 • Voorkom een logistieke puzzel – we werken ook in het weekend en zelfs ‘s nachts voor u
 • U krijgt een betonvloer die duurzaam is en nog jaren meegaat

 

Wat is een betonvloer?

De betonvloer is de dragende vloer waar eventueel andere lagen op liggen. Denk aan een dekvloer, die geplaatst wordt als de betonvloer zelf te ruw is. Een betonvloer is de fundering van vrijwel elke vloer. Letterlijk.

De kosten om uw betonvloer te coaten

Hoeveel de investering is om uw betonvloer te laten coaten hangt sterk af van het oppervlak, de ondervloer en eventuele extra’s. Weten wat uw investering is? Neem contact met ons op. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Daarna maken we een offerte op maat voor u.

Gecoate betonvloeren met de unieke en gecertificeerde vloeren van Possehl

Bij Possehl gaan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze laboratoriummedewerkers hebben een unieke formule ontwikkeld voor verschillende kunstharsen, zoals epoxy en polyurethaan.

Dit zijn materialen die perfect zijn voor uw betonvloer – ze kunnen tegen een stootje, zijn stofvrij en snel aan te brengen.

Daarnaast heeft onze coating nog meer voordelen voor u:

 • Het materiaal is duurzaam, waardoor we milieuvervuiling tegengaan
 • U kunt uw betonvloer laten coaten in een glansgraad en RAL-kleur die bij uw bedrijf past
 • We hebben gecertificeerde bedrijfsvloeren voor elke branche – gegarandeerd de perfecte betonvloer voor u

Voldoen aan alle veiligheidseisen

Tuurlijk, een gecoate betonvloer is praktisch, mooi en veilig. Dat vinden niet alleen uw collega’s, maar ook de instanties die veiligheid op de werkvloer moeten waarborgen. Een gladde betonvloer is namelijk nodig vanwege:

 • wet- en regelgeving
 • gestelde eisen aan uw productieproces
 • veiligheid en arbeidsomstandigheden

Voorkom dat uw bedrijf stil komt te liggen

In het ergste geval zorgt een beschadigde vloer ervoor dat u last krijgt van flinke haperingen in uw bedrijfsproces. Door intensieve reparaties kan werk stil komen te liggen, en gaat er kostbare tijd en geld verloren. U voorkomt dit door op tijd uw betonvloer te laten repareren met onze coating.

Garantie van 12 tot zelfs 20 jaar op uw vloer

We geven u altijd een garantie van tussen de 12 en 20 jaar op uw vloer, afhankelijk van de werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat u zorgeloos werkt op de vloer.

Welke betonvloer wilt u laten coaten?

We werken bij talloze bedrijven door heel het land. Zo coaten we de betonvloeren van:

 • werkplaatsen
 • garages
 • assemblage- en productieruimtes
 • magazijnen
 • bouwmarkten

Over Possehl

We helpen wegbeheerders, aannemers, ingenieurs en projectontwikkelaars met advies over en realisatie van coating, reparatie en het onderhoud van vloeren, wegen, paden, bruggen en luchthavens. Dit doen we in binnen- en buitenland, voor het MKB en de grootste luchthavens van Europa.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u uw betonnen bedrijfsvloer zo snel en veilig mogelijk laten coaten? Schakel onze hulp in.