Handmatige betonreparatie van Possehl:

grondig en duurzaam

Kleine tot middelgrote betonreparaties worden vaak handmatig uitgevoerd. Possehl heeft ruim 25 jaar ervaring met deze techniek, waarbij het betonreparatie materiaal met een troffel en eventueel met een randbekisting op zijn plaats wordt gebracht. Onderscheidend aan handmatige betonreparatie van Possehl, is het gebruik van hoogwaardige betonreparatie materialen en de bronaanpak. Het resultaat is een beton(constructie) die weer aan de oorspronkelijke eisen voldoet.

Bepaling treksterkte ondergrond
Bepaling treksterkte ondergrond
Betonschade
Betonschade
Betonconservering
Betonconservering
Betonreparatie troffelmortel
Betonreparatie troffelmortel

Betonreparatie materiaal voor elke schade

Diverse betonreparatie mortels worden in onze eigen laboratoria ontwikkeld, met voor elk type schade een eigen materiaal, zoals:

  • Epoxy-mortel, voor herstel van kleine betonschades;
  • Epoxy troffelmassa, voor betonschade aan vloeren en trappen en voor grote sterkte en snelle ingebruikname;
  • PCC-mortels, voor o.a. extra betondekking in de woningbouw;
  • Cementgebonden gietmortels, voor constructieve reparaties of ondergietingen.

Possehl gaat verder

Goed vakmanschap van een betonreparateur herkent u aan een grondige aanpak. Indien nodig, saneert Possehl de betonconstructie tot het punt dat er onaangetast of ongeroest wapeningsstaal is blootgelegd. De betonwapening wordt hierna schoongemaakt en behandeld met een roestwerende primer.

Uw beton weer als nieuw

De wapening wordt vervolgens met hoogwaardige betonreparatiematerialen afgewerkt. Handmatig, of – bij grote oppervlakten – met spuitbeton. Voor levensduurverlenging wordt vaak nog een beschermingssysteem toegepast, zoals impregneren, hydrofoberen, betoncoating of een anti graffiti laag. Met als resultaat dat uw beton er weer als nieuw uitziet én als nieuw presteert.

Wilt u weten of handmatige betonreparatie geschikt is voor uw betonschade?